CHIDóZ DEN BOSCH

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 731 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chidóz Den Bosch. Meer weten? Ontdek meer

8 feb 2023 om 19:05 Eten was top en de bezorging was perfect niks meer aan toevoegen
3 feb 2023 om 14:14 Eten was lekker. Personeel is altijd heel vriendelijk.
1 feb 2023 om 21:45 Top. Eten was dik in orde, aardige bezorger. Aanrader.
31 jan 2023 om 18:28 Bezorging top. Porties lijken iedere keer minder te worden en prijzen eerder meer?
29 jan 2023 om 20:48 Lekker warm eten op de juiste tijd bezorgd!
28 jan 2023 om 21:34 Delicious food. Warm Some of the sauce spilled. Higher prices
27 jan 2023 om 14:30 Eten was lekker, op de rauwe zoete aardappel na dan. Ook de bezorgtijd was veel langer dan aangegeven. De tijd liep zelf alleen maar op i.p.v af het eerste half uur..
26 jan 2023 om 20:28 Zat plastic iets in mijn eten, gelukkig optijd gezien maar niet fijn
24 jan 2023 om 20:51 De bezorger kwam snel en dat was heel fijn. Het eten dat ik had besteld was niet lekker ik liet mijn moeder het eten proeven en zelfs zij vondt het niet lekker helaas.
22 jan 2023 om 11:02 Deze Mexicaanse tent maakt heerlijke burrito’s en taco’s. Absoluut vergelijkbaar met een goeie Taquaría in de Verenigde Staten. De bezorging is snel en de burrito is perfect. Absoluut een aanrader als je eten wil bestellen in Den Bosch.
16 jan 2023 om 21:02 Heerlijk, maar de porties waren veel kleiner dan wanneer je het gewoon op locatie afhaalt..
4 jan 2023 om 20:27 Super lekker! Goede porties ook. Gaan hier zeker weer bestellen, echt genoten Bezorging kan wel echt beter. Had ruim van te voren besteld maar kwam toch half uur later dan aangegeven en niet heel warm meer. Vind bezorgkosten ook vrij hoog.