CHIDóZ DEN BOSCH

Recentebeoordeling


4 sterren uit 846 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chidóz Den Bosch. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 18:21 Er mistte een saus en er zat pico de gallo bij ook al gaf ik aan dat ik die niet wilde
22 feb 2024 om 22:15 Lekker, guacamole op de nachos smaakte wat vreemd. Wel een stuk duurder dan in de zaak zelf.
21 feb 2024 om 19:47 Lekker
18 feb 2024 om 21:39 De burrito en quesadilla vonden we, kruidig, pittig en erg lekker Bij bestellen stond 45-60min. Na 55min chidoz gebeld, gaf aan is onderweg. App gaf 55min. 2u later na bestelling pas ontvangen:( zonde. Wellicht Spoedcursus navigeren voor bezorger.
18 feb 2024 om 20:24 Was lekker, maar al aardig koud.
16 feb 2024 om 23:05 Heerlijk van smaak en, ondanks de tussenlevering, lekker warm
15 feb 2024 om 9:45 Zoals altijd een zeer lekkere en goed gevulde burrito mogen ontvangen.
2 feb 2024 om 10:06 Bah zoete aardappelfriet niet gaar!!!!
1 feb 2024 om 8:46 De Burrito was zeer smaakvol. Helaas wel wat aan de lauwe kant.
23 jan 2024 om 12:47 Het eten was geweldig. Helaas word er niet meer gekeken naar de instructies die ik aangegeven heb op thuis bezorgd. Ik ben hier ondertussen wel klaar mee.
13 jan 2024 om 13:34 Chidoz duurt vaak lang met bezorgen maar dit sloeg alles. de minuten veranderde ook constant en heeft dus uiteindelijk 1.5 uur geduurd. Als ze het niet aankunnen of er zijn te weinig riders zet dan je bestellingen tijdelijk stil.
13 jan 2024 om 8:46 We ordered at 19:30 for 20:15. Ended up getting the delivery at 21:00 after multiple delays. At that point, we were pretty hungry. Then, our burritos were cold and stale tasting. Im not sure what went wrong, but for the price it isnt good.