CHIDóZ DEN BOSCH

Recentebeoordeling


4 sterren uit 883 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chidóz Den Bosch. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2024 om 19:07 Meer dan 3 uur moeten wachten op je bestelling, belachelijk.
10 mei 2024 om 17:38 Heel onhollands, maar er zat veel teveel vlees in de salade. Het was eigenlijk geen salade, maar een ‘burrito’ zonder wrap. Dat was niet duidelijk bij het bestellen
6 mei 2024 om 21:00 Bezorgtijd was top. Maar het eten zelf viel erg tegen! Bij de nacho bowl zaten er naast rauwige stukken aardappel friet ook echt hele donkere stukken bij. Er is betaald voor extra aardappelfriet, maar deze waren overduidelijk niet bijgevoegd!!
5 mei 2024 om 7:12 18u besteld. 20.50’was het er
4 mei 2024 om 21:33 Helaas meer dan 2 uur moeten wachten op mijn besteling door een fout van thuis bezorgd. Slechte klanten service van thuisbezorgd. Top klante service van chidoz
27 apr 2024 om 19:57 Ik plaatste mijn bestelling om 17:22, hij werd pas om 1937 bezorgd. . Daarnaast was de bestelling die ik ontving geheel verkeerd, ik had een burrito met rund, en nachos met kip besteld, echter kreeg ik een kleine vega burrito en een burrito met kip.
24 apr 2024 om 20:31 Heerlijk eten en het kwam sneller dan verwacht
21 apr 2024 om 20:21 Jum jum, was lekker
31 mrt 2024 om 22:20 Fresh, Hot and Tasty. Very friendly staff
26 mrt 2024 om 22:28 Heerlijk gegeten. Alleen was niet alles lekker warm. Jammer